Internationaal tafelvoetbal

 

 

Tafelvoetbal is een groeiende sport vanuit het verleden vaak in de cafés van Limburg en omstreken werd bedreven. Tegenwoordig zien we ook nieuwe clubs uit de Randstad en andere grote steden. Café de Bekker is meegegroeid met deze ontwikkeling en is niet alleen een begrip in de Limburgse competitie, maar ook een trainingscentrum voor absolute Nederlandse top en zelfs wereldtoppers!

 

De hoogste klasse

Vaak wordt dan ook naar deze vereniging, met ruim 55 actieve leden, gerefereerd als een kweekvijver voor jong talent. Café de Bekker is het thuisfront van een vereniging voor jong en oud met interesse in tafelvoetbal en alles wat daarmee te maken heeft. Denk aan de organisatie en het gezamenlijk bezoeken van toernooien. Café De Bekker is de thuishaven van vijf teams die spelen in de NTVB competitie. Drie van deze vijf komen zelfs uit in de hoogste klasse.

 

Maar liefst 14 tafels.

Café De Bekker beschikt over 14 verschillende voetbaltafels. Voor zowel de Nederlandse competitie als competities in het buitenland kunt u hier terecht om gratis? te trainen. In Nederland wordt gespeeld op de Topper2000 en in het buitenland wordt er vooral gespeeld op de Leonhart, de Ullrich en Bonzini. Buiten deze tafels kunt u bij ons ook de Garlando, Tornado, Roberto Sport en Fireball vinden. Er gaat geen dag voorbij dat er niet getraind wordt door spelers uit Nederland, België en Duitsland. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

 

Officieel Trainingscentrum van de International Table Soccer Federation.

Café De Bekker is het officiële trainingscentrum voor het Nederlands tafelvoetbalteam. Onder de 55 actieve leden bevinden zich oude vedettes, veel aanstormende talenten en zelfs een aantal gevestigde wereldtoppers.

 

| Café De Bekker - Wilhelminaplein 18 - 6171 EP Stein | Tel.: 046 046 433 26 50 | E-mail: info@cafedebekker.nl | Website en fotografie: INSPIRED BY WHY BV - John Baggen |